JCI Kortrijk steunt Zonnebloem vzw voor nieuwe snoezeltuin


JCI Kortrijk heeft het bedrag van 2.000 euro overgemaakt aan Zonnebloem vzw om de snoezeltuin in Heule met vier belevingspanelen en aangepast spelmateriaal te verrijken. Deze financiële ondersteuning is mogelijk dank zij het positieve resultaat van de Sinterklaaskwis van december 2016. Met een ruime opkomst, een sfeervolle kwis met de Sint, en een mooie financiële opbrengst mogen we spreken van een bijzonder geslaagde samenwerking tussen Zonnebloem vzw en JCI Kortrijk.

Zonnebloem vzw is een voorziening die warme en professionele zorg aanbiedt voor kinderen en jongeren tot 25 jaar met verstandelijke en motorische beperkingen. Dank zij de kwaliteitsvolle zorg van de medewerkers en de vrijwilligers, slaagt Zonnebloem erin om vele gezinnen te versterken in de persoonlijke zorgondersteuning van hun kind.

Voor het tweede jaar op rij schenkt JCI Kortrijk de opbrengst van de Sinterklaaskwis integraal aan Zonnebloem vzw. Vorig jaar was het voor Zonnebloem vzw mogelijk om twee aanpasbare zitstoelen aan te kopen die de zithouding stimuleren voor kinderen met motorische beperkingen. De opbrengst van dit jaar is bestemd voor de uitbreiding van de snoezeltuin met belevingspanelen die op een speelse manier de aandacht trekken van kinderen. Een kind met een ernstig meervoudige beperking kan op die manier ook spelplezier opdoen in de tuin.

Als vereniging van jonge ondernemende mensen wil JCI Kortrijk meerwaarde creëren voor de Kortrijkse gemeenschap. Wij zijn ervan overtuigd dat alle kinderen van de Zonnebloem gedurende vele jaren plezier zullen hebben van deze vernieuwde snoezeltuin. JCI Kortrijk is dan ook fier om als vereniging deze kinderspeeltuin mee te helpen realiseren.

Schenking aan Zonnebloem vzwSofie Tanghe en Stefaan Verhamme van JCI Kortrijk schenken de opbrengst van de Sinterklaaskwis aan Els Vandoolaeghe van Zonnebloem vzw.

thumbnail_Sinterklaaskwis


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: