JCI Kortrijk heeft een nieuwe Raad Van Bestuur gekozen


JCI Kortrijk viert volgend jaar zijn 50-jarig bestaan. Dit wordt een waar lustrumjaar waar de focus wordt gelegd op business, fun en warmte. Om alles in goede banen te leiden wordt er elk jaar een raad van bestuur gekozen. Dit jaar neemt Maxime Debusschere het voorzitterschap tot zich. Voor elke peiler binnen JCI is er ook een ondervoorzitter aangesteld; Nele Belaen ( Lokale afdeling), Stijn Van Poucke ( individu), Frederik Degreve ( gemeenschap), Stefan Dupont ( juridische en economische zaken) en Michiel Vandewalle ( internationalisme). Daarnaast wordt de raad van bestuur compleet gemaakt door Peter Decanniere ( penningmeester), Jolien Deconinck (secretaris) en de past-voorzitter Stefaan Verhamme.

Er staan al reeds tal van activiteiten op de planning voor het aankomende werkingsjaar waar de betrokkenheid met Kortrijk onder de aandacht wordt gebracht.

Hou zeker de website en de facebookpagina  in de gaten om op de hoogte te blijven van de aankomende activiteiten. Tijdens de zomervakantie vinden er twee informele vergaderingen plaats waar potentiële kandidaat-leden kunnen kennismaken met de vereniging. Wij kijken er elk jaar naar uit om onze groep te versterken met enthousiaste, ondernemende jongeren.

De eerste informele vergadering is gepland op donderdag 20 Juli 2017 om 20u en gaat door in pop-up bar ‘Jardin Bohemien’.

rvb jci


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: