Sla je slag 2.0


Ben jij single en wil je graag op een leuke losse manier nieuwe mensen leren kennen?

Onze 2de editie van Sla je slag gaat door op zaterdag 18 maart 2023 vanaf 13u30 in Poperinge. Na een korte kennismaking worden we in kleine groepjes ingedeeld. Daarbij zorgen we voor een zo gelijk mogelijke verdeling man/vrouw. Tijdens de 8 teambuilding challenges gaan we het in verschillende Denk en Doe spelletjes tegen elkaar opnemen. Deze activiteiten gaan door op een boerderij. Trek dus zeker geen stadskledij aan, maar wel kleren die eventueel wat vuiler mogen worden.

Einduur van de activiteit is voorzien rond 17u30. Wie wil kan achteraf ter plaatse omkleden. De kostprijs voor deze middag bedraagt 45 euro. Daarin zitten de activiteit, hapje en een drankje inbegrepen. We contacteren jullie dan per mail om de betaling in orde te brengen.

Qua leeftijd voor deze activiteit richten we ons op de geboortejaren 1983 t.e.m. 1997. Ben jij van die leeftijd, ben je nog vrij en heb je gewoon zin in een leuke, ietswat actieve en hilarische middag onder vrij gezellige vrijgezellen? Schrijf je dan zeker in via onderstaande formulier!

Voor wie twijfelt, onze 1ste activiteit was alvast een groot succes! Met een groep van 18 personen zijn we eind vorig jaar samen een middag gaan padellen in Roeselare. Iedereen heeft zich goed geamuseerd en hierbij kunnen we ook zeggen dat er bij sommigen iets moois is ontstaan. 🔥

Schrijf je dus snel in via https://docs.google.com/…/1i…/edit en sla je slag …. tot dan 😉


Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: