Lustrum JCI Kortrijk: 55 years of growth


Ter gelegenheid van ons 55 jarig bestaan organiseren wij een lustrumdag met een interessante spreker en tal van leuke workshops.

Wat staat er op het programma?

13u30 – 14u45 / Keynote Saartje Vandendriessche
Wat is het geheim om maximaal te presteren?
Welke factoren werken vermoeidheid in de hand en hoe kunnen we ons energetisch potentieel optimaliseren?

In haar zoektocht naar meer energie ontdekte Saartje Vandendriessche dat een tekort aan energie niet alleen een maatschappelijk probleem is, maar vooral, dat verandering mogelijk is!
Ze belicht in deze interactieve keynote het belang van voeding, beweging en slaap, alsook de kracht van onze mindset. Hoe hoger onze energie, hoe beter we presteren in alles wat we doen.
Wees erbij en krijg opnieuw grip op je energie.
Saartje zorgt alvast voor een positieve boost op alle vlakken!

14u45 – 15u30 / Pauze
In goed gezelschap genieten van een drankje en wat lekkers van Poppies.

15u30 – 17u00 / Keuze activiteit
Gametechnologie voor bedrijven
Interactieve sessie die toont dat de kracht van gametechnologie verder gaat dan entertainment, met name in praktische toepassingen zoals bedrijfsopleidingen. Sprekers Brecht Kets van Play It en Bert Waltniel van Rhinox bespreken de voordelen en brengen real-world use cases. Ook presenteren ze interactieve demo’s op web-, pc- en VR-platformen.

Workout met voedingadvies
Wil je beginnen aan die strakke bips of sixpack of wil je gewoon wat bewegen? Hello Fit (personal training aan huis) zorgt voor een waanzinnige workout: 45 minuten cardio- en krachttraining op beestige beats. Vraag je je ook af wat je best eet voor en na het sporten? Geen zorgen, want Brecht van FuseAction zal je ook uitleg geven over sportvoeding voor recreatieve sporters.

Interactieve opleiding brandveiligheid
In deze workshop leer je gepast en doordacht handelen bij brand. We maken kennis met de verschillende soorten brandblussers en leren deze hanteren. We bekijken hoe snel een brand zich verspreidt, welk soort brand u zelf kan blussen, wanneer evacueren, wat te doen bij beginnende brand, enz… Kortom een interactieve opleiding brandveiligheid in al zijn facetten.

Theeworkshop
Tijdens een ontspannen en gezellige workshop zullen we je meenemen op een reis door de wondere wereld van thee. Je leert over de geschiedenis en cultuur van thee, de verschillende soorten en smaken thee en hoe je dit heerlijke drankje op de juiste manier kunt zetten en serveren. Samen met andere theeliefhebbers krijg je een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

AVONDPROGRAMMA

Secret Garden Party

Privéfeest voor (oud-)leden JCI en sympathisanten

Locatie

Bolwerk – Kortrijk

18u00 / Ontvangst en receptie

Gezellige opening van de avond met hapjes en animatie

19u30 / Dinner

Smakelijke BBQ verzorgd door MDV Catering

22u00 / Party

DJ Nathalie Leye
DJ Beat Matter

Dresscode Bohemian chique

Meer info op https://lustrum.jcikortrijk.be/


Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: