Sla je slag 3.0 – Balleke werpen


Ben jij single en wil je graag op een leuke losse manier nieuwe mensen leren kennen? En dit terwijl je petanque speelt in een kerk in Roeselare? Zot toch?

Onze 3de editie van Sla je slag gaat door op donderdag 4 mei 2023 vanaf 19u in Roeselare. Na een korte kennismaking worden jullie in groepjes ingedeeld. Daarbij zorgen we voor een zo gelijk mogelijke verdeling man/vrouw en voor +/- dezelfde leeftijden. Qua leeftijd voor deze activiteit richten we ons op de geboortejaren 1983 t.e.m. 1997.

Jullie gaan petanque spelen op tegen mekaar waarbij we zorgen dat jullie zoveel mogelijk switchen van tegenstanders en ook voldoende pauzes voorzien zijn om met iedereen eens te kunnen babbelen. Deze activiteit gaat door op een heel unieke indoor locatie. De kostprijs voor deze avond bedraagt 25 euro (incl. activiteit, hapje en drankjes).

Ben je nog vrij en heb je zin in een leuke, ietwat actieve en losse avond onder vrij gezellige vrijgezellen? Schrijf jullie in via dit formulier en schrijf het bedrag (25 euro) over naar de JCI rekening BE86 7380 3701 8050 met jullie naam als mededeling. Dan zijn jullie zeker van jullie plaats voor deze super fijne avond.

Voor wie twijfelt, onze 1ste activiteiten waren alvast een groot succes! We kunnen zeggen dat er bij sommigen iets moois is ontstaan. 🔥

Dus Sla je slag …. en tot dan 😉


Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: