Bedankt voor je interesse in JCI Kortrijk, onze bloeiende afdeling zet in op sterke banden tussen leden, ondernemingszin en ontwikkeling van elk individu.

Heb je ook zin om deel uit te maken van deze enthousiaste groep? Stuur dan een mailtje naar onze verantwoordelijke Lokale Afdeling Louis Glorieux (glorieuxlouis@gmail.com).
 
Voorafgaand aan het nieuwe werkingsjaar, organiseren wij twee informele momenten (telkens in Juli en Augustus) waar je zal worden voor uitgenodigd. Hierbij heb je de kans om JCI Kortrijk en zijn leden te leren kennen.
 
Als je beslist om kandidaat-lid te worden zal je gedurende het werkingsjaar een aantal voorwaarden moeten volbrengen vooraleer je lid kan worden. Deze voorwaarden bestaan o.a. uit het actief deelnemen aan minstens 1 commissie en een installatieproject organiseren. Je wordt hierbij gesteund door een meter/peter die je in het begin van het werkingsjaar zelf mag kiezen. Deze meter/peter zal je tevens de weg wijzen binnen JCI Kortrijk.

Hou zeker ook onze facebookpagina en instagram in de gaten. Elk jaar hebben wij enkele publieke evenementen waar jullie ons ook al kunnen leren kennen.

Tot binnenkort?