JCI Kortrijk organiseert NCN2020

Op dit moment vestigen wij met de voltallige Kortrijkse JCI-kern onze aandacht op het organiseren van de Nationale Conventie van JCI Belgium in Kortrijk.

Uit het hele land zullen we verschillende JCI-afdelingen ontvangen om hen van onze stad Kortrijk en buurgemeenten te laten proeven en hen te laten ervaren hoe dynamisch en ondernemend Kortrijk is, kan zijn en in de toekomst zal worden.

NCN 2020?

Op 18-19-20 september 2020 organiseert JCI Kortrijk de Nationale Conventie van JCI Belgium in Kortrijk en buurgemeenten met als thema: BEE HAPPY. De Nationale Conventie is het grootste (jaarlijkse) JCIevent waarbij 300 à 400 (huidige en ex-) JCI leden op aanwezig zijn.

Ons thema is een weerspiegeling van de ervaring die wij onze bezoekers willen geven: een professioneel programma om u tegen te zeggen waarbij de leden met een tevreden gevoel naar huis keren.
Gedurende drie dagen worden de aanwezigen ondergedompeld in onze West-Vlaamse ondernemers- en JCI-mentaliteit en maken zij kennis met verschillende actuele topics aan de hand van trainingen, keynote sprekers, unieke bedrijfsbezoeken, netwerking en once in a lifetime activiteiten.

Voor alle verder info en opvolging kan u op de website hiervoor terecht: www.ncn2020.be