Beste Leden,
Beste Senatoren,
Beste Oud-leden,
Beste Sympathisanten van JCI,

Eerst en vooral hopen wij dat U en Uw naasten zich in een goede gezondheid mogen bevinden. Wij wensen u veel sterkte in het geval dit niet zo zou zijn.

Na overleg met de Raad Van Bestuur van JCI Kortrijk, de stuurgroep die NCN 2020 coördineert en in samenspraak met de Board van JCI Belgium hebben wij het besluit genomen om de nationale conventie in September 2020 niet te laten plaatsvinden.

 

the-bee-is-free

Dit besluit is niet over één nacht ijs gegaan.

De gezondheid van de deelnemers, partners en hun familieleden zijn en blijven steeds onze topprioriteit. Zoals de kaarten er nu voorliggen is er te veel onzekerheid. Tevens kijken we aan tegen een drastisch gewijzigd economisch landschap waardoor een deel van onze partners worden getroffen. Verdere inspanningen van hen verlangen vinden wij ongepast. Daarnaast willen wij verhinderen dat eerder geregistreerde JCI-leden de prijs van een eventuele latere annulatie van NCN 2020 zullen moeten dragen. Tot slot zitten we momenteel in een lange exit-fase uit de lockdown waardoor de leden van onze afdeling in de cruciale maanden voor het evenement nauwelijks contact kunnen hebben en zijn er geen duidelijke richtlijnen. Dit bemoeilijkt enorm de verdere organisatie van het NCN 2020. Wij wensen de kwaliteit en het resultaat van het werk van onze leden niet te laten verbleken door de conventie op een andere wijze of op een ander moment te laten doorgaan, maar willen terug opbouwen naar een duurzame toekomst.

Wij willen iedereen die betrokken was bij de organisatie en planning van NCN 2020 uit de grond van ons hart bedanken voor al hun inspanningen. Wij hopen in de toekomst prachtige evenementen in het kader van JCI te kunnen organiseren en onze banden verder te versterken. Leden van JCI steunen elkaar in goede en slechte tijden en brengen elkaar tot een hoger niveau. Dat zijn onze kernwaarden en daar staat onze afdeling voor. Hopend op uw begrip en bedankt voor uw enthousiasme, wij hopen u snel allen terug te zien.

Praktische informatie:

  • Alle JCI-leden en senatoren die tickets hebben besteld, worden terugbetaald (100%). Dit zal gebeuren in de volgende weken.
  • Vergeet niet om de hotelreservaties te annuleren.
  • JCI Belgium zal op de geplande datum van het NCN wel de Algemene Vergadering laten plaatsvinden. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dit opnieuw een digitale bijeenkomst. De details hierover zullen in de komende maanden worden uitgewerkt binnen de board van JCI Belgium. Hou deze datum dus vrij in je agenda.
  • Ook zal later dit jaar een moment voorzien worden om de jaarlijkse awards uit te reiken, de Staines ceremonie te laten plaatsvinden en de ketting over te dragen aan de voorzitter van 2021. JCI Belgium bekijkt samen met JCI Vlaanderen en JCI Belgium Wallonie Bruxelles welke mogelijkheden er zijn om dit alles voor het einde van 2020 te kunnen organiseren. In de eerste plaats volgen we hiervoor de richtlijnen van de overheid om te zorgen dat we dit alles op een veilige manier kunnen organiseren binnen de mogelijkheden van wat wordt toegelaten. Van zodra hierover meer duidelijkheid is, zal JCI Belgium hierover samen met de regio’s Vlaanderen en BWB communiceren.

Indien u andere vragen heeft, kan u steeds contact opnemen op info@ncn2020.be of op het nummer 0479/50.46.35 of bij JCI Belgium.

Alle info kan je nalezen op www.ncn2020.be

Bee hopeful,

Team NCN 2020, JCI Kortrijk & JCI Belgium