West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar

De Vlaamse Jonge Ondernemer is een jaarlijks terugkerend event. Hierbij wil JCI de ondernemingszin van jonge ondernemers extra onder de aandacht brengen.

De voorrondes worden georganiseerd op provinciaal niveau. De winnaar van de West-Vlaamse award stoot door naar de finale van de Vlaamse award.

De West-Vlaamse afdelingen van JCI zoeken in de 9de editie van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer een opvolger van Gunther Ghysels (Get driven) die in 2019 de award mocht ontvangen.

Launch Event

Benieuwd om de kandidaten voor West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2020 te ontmoeten? Kom dan zeker naar het Launch Event op donderdag 13 februari 2020.

Een uniek gegeven dit jaar is de combinatie met het districtsforum van JCI West-Vlaanderen.

Het Launch Event gaat door in de bedrijfsgebouwen van Vanca & Placabois (Oostlaan 4, 8560 Gullegem).

Award Show

Getriggerd door ondernemerschap? Geïnspireerd door mensen met een passie? Dan kijk je zeker ook op naar mensen die beide bezitten!

Twijfel niet om als eerste te ontdekken wie tijdens de Award Show West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2020 wordt.

Voortgestuwd door de olympische gedachte “Deelnemen is belangrijker dan winnen” worden we doorheen een avondje netwerken en feesten begeleid met een vleugje muziek en spectaculaire acts.

De uitreiking gaat dit jaar door op donderdagavond 2 april 2020 in de nieuwe bedrijfsgebouwen van Smappee (Evolis Park 104, Harelbeke).

Meer info?

Kijk voor het volledige programma van het Launch Event en de Award Show op de website van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer.
Tickets zijn verkrijgbaar via de website.